Isolatie Bergen op Zoom, van dakisolatie tot bodemisolatie!

  Mevr.Dhr.

  Voornaam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Achternaam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Wat kunnen wij voor u doen?

  Los de volgende som op:


  Recente klus

  De laatste klus die wij hebben uitgevoerd was bij Rijksscholengemeenschap Bergen Op Zoom in de Burgemeester Stulemeijerlaan 24.

  Werkgebied Bergen op Zoom

  Gemeente: Bergen op Zoom
  Provincie: Noord-Brabant
  Lokaal: Loo - Luyksgestel - Riethoven - Weebosch - Westerhoven - Boshoven - Boscheind - Braambosch - Broekhoven - De Aa - De Rund - Eind - Heiereind - Hooge Berkt - Lage Berkt - Loveren - Muggenhool - Rijt - Sengelsbroek - Spaanrijt - Voort - Walik - Witrijt
  Wijken: Bergeyk-Hof - Bergeyk-Loo - Industrieterrein Bergeyk - Verspreide huizen Bergeyk-Hof - Verspreide huizen Bergeyk-Loo
  Postcode: 4600 - 4625
  Netnummer: 0164

  Algemene informatie

  Bergen op Zoom is onder andere bekend van Cornald Maas en het Markiezenhof.

  Wilt u voor u een klus laat doen contact opnemen met de gemeente dan kunt u dat doen door te surfen naar www.bergenopzoom.nl. Even binnenlopen bij het gemeentehuis kan ook:
  Adres: Jacob Obrechtlaan 4
  Plaats: Bergen op Zoom
  Facebook van de gemeente
  Twitter van de gemeente

  Header-locatie

  Isolatiecenter; de vakmannen uit Bergen op Zoom

  Bent u op zoek naar een professionele vakman voor de isolatie van uw woning in Bergen op Zoom? Dat zit u bij Isolatiecenter goed. Ons team van specialisten zijn de beste van de regio Bergen op Zoom. Wij laten u genieten van de vele voordelen van isolatie. Er zijn vele opties voor isolatie; van dakisolatie tot vloerisolatie en van spouwmuurisolatie tot gevelisolatie. Vertel ons uw wensen, zoals minder tocht of energie besparen, en onze vakmannen uit Bergen op Zoom voorzien u graag van een passend advies.
  Isolatiecenter biedt uw woning in Bergen op Zoom de volgende isolatiemogelijkheden:

  • Bodemisolatie
  • Gevelisolatie
  • Dakisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Isolatiecenter; de vakmannen uit Bergen op Zoom

   Bent u op zoek naar een professionele vakman voor de isolatie van uw woning in Bergen op Zoom? Dat zit u bij Isolatiecenter goed. Ons team van specialisten zijn de beste van de regio Bergen op Zoom. Wij laten u genieten van de vele voordelen van isolatie. Er zijn vele opties voor isolatie; van dakisolatie tot vloerisolatie en van spouwmuurisolatie tot gevelisolatie. Vertel ons uw wensen, zoals minder tocht of energie besparen, en onze vakmannen uit Bergen op Zoom voorzien u graag van een passend advies.
   Isolatiecenter biedt uw woning in Bergen op Zoom de volgende isolatiemogelijkheden:

   • Bodemisolatie
   • Gevelisolatie
   • Dakisolatie
   • Spouwmuurisolatie
   • Vloerisolatie
   • Voordelen isolatie

    Isolatie van uw woning in Bergen op Zoom biedt vele voordelen, zoals:
    Lagere energierekening
    Goede isolatie in uw woning zorgt dat de warmte in de woning blijft hangen. U hoeft minder te stoken om het aangenaam te hebben. En minder stoken betekent een lagere energierekening. Hoeveel u bespaart, is afhankelijk van uw type woning en uw huidige energieverbruik.
    Meer wooncomfort
    Dankzij isolatie hebben weersinvloeden van buitenaf geen invloed op de temperatuur in uw woning. Dit betekent dat de kou buiten blijft in de wintermaanden, terwijl de woning niet zo warm wordt in de zomer. Hierdoor behoudt u een aangename temperatuur in uw woning in Bergen op Zoom.
    Milieubewust
    Dat u minder hoeft te stoken om het warm te hebben in huis is niet alleen goed voor uw portemonnee. Dit heeft ook een positief effect op het milieu. De besparing op het energieverbruik levert minder CO2-uitstoot op.
    Stijging van woningwaarde
    Een goed geïsoleerde woning die voldoet aan de laatste eisen krijgt een beter energielabel. Dit betekent dat uw woning voordelen heeft die wellicht andere woningen in Bergen op Zoom niet hebben, wat leidt tot een hogere woningwaarde.

    Isolatie in Bergen op Zoom

    Isolatiecenter is een landelijk netwerk van deskundig isolatiebedrijven, onder andere gevestigd in Bergen op Zoom en in de omgeving van Bergen op Zoom. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. U ontvangt offertes van verschillende isolatiebedrijven, die u op uw gemak met elkaar kan vergelijken. De isolatiebedrijven uit ons netwerk zijn geselecteerd op deskundigheid, om goede kwaliteit te waarborgen. De vakmannen uit Bergen op Zoom staan voor:

    • Kwaliteit montage en materiaal
    • Professionaliteit
    • Persoonlijk advies
    • Vrijblijvende offerteaanvraag

    Bodemisolatie

    Isolatie van de bodem wordt ook vaak kruipruimte- of kelderisolatie genoemd. Bij bodemisolatie wordt de ruimte onder uw woningen voorzien van isolatiemateriaal. De kruipruimte wordt gevuld met isolatieschelpen of isolatiebollen. Dit dient niet zozeer als warmte-isolatie, maar vooral als middel om vochtproblemen te voorkomen. Twee op de vijf oudere woningen hebben regelmatig vocht in de kruipruimte staan. Dit kan leiden tot optrekkend vocht, een muffe lucht en schimmel. Bodemisolatie vangt bij verdamping vochtdruppels op, zodat deze niet meer in de muren of vloer door kunnen dringen. Dat leidt tot een oplossing van vochtproblemen en een droge vloer waar iets minder kou door trekt.

    Gevelisolatie

    Isolatie van de gevel kan zowel aan de binnen- als buitenzijde. Het materiaal wordt tegen de muur aan bevestigt om tochtpunten tegen te gaan. Het is bij gevelisolatie wel goed om te kijken of u hiervoor toestemming heeft van de gemeente Bergen op Zoom. Bij een aantal woningen in het isoleren van de buitenzijde niet toegestaan in verband met het behoud van stadsaanzicht. Gevelisolatie is een goed alternatief wanneer uw woning niet voorzien is van een spouwmuur.

    Isolatie plat en schuin dak

    Warme lucht is lichter dan koude lucht, waardoor de warme lucht stijgt. Zonder dakisolatie zal er veel warmte via het dak verloren gaan. Er wordt vaak onderschat hoeveel warmte dit is. Door isolatiemateriaal aan te brengen blijft de warmte in uw huis hangen, waardoor u minder hoeft te stoken om het warm te houden. Isolatie is zowel mogelijk bij een plat als een schuin dak, waarbij het materiaal aan de binnen- of buitenzijde aangebracht kan worden. Het voordeel van isolatie aan de buitenzijde is dat de dakconstructie beschermd wordt tegen vocht. Het vocht tast hierdoor het dak minder aan en verkleint de kans op schimmelvorming.

    Spouwmuurisolatie

    Bij spouwmuren gaat het om de ruimte tussen de binnen- en buitenruimte. De ruimte kan met verschillende soorten isolatiemateriaal, zoals glaswol of purschuim, worden opgevuld. Spouwisolatie is geschikt voor woningen uit de bouwperiode 1930 tot 1983. Nieuwbouwwoningen uit Bergen op Zoom zijn vaak al voorzien volgens de nieuwste eisen en oudere woningen zijn vaak niet voorzien van een spouwmuur. Tijdens de werkzaamheden worden kleine gaten in de voegen gemaakt, om het materiaal in de spouwmuur aan te brengen. Hierbij gaan wij deskundig te werk om de huidige staat van de muur te behouden. Vaak is het isoleren binnen een dag geregeld, afhankelijk van de oppervlakte van uw woning. Ook is het mogelijk dat het huidige isolatiemateriaal hersteld wordt. Onze vakman zal in Bergen op Zoom langs komen om via een camera in uw spouw kijken om kijken naar de huidige staat en op basis daarvan advies uitbrengen voor de werkzaamheden.

    Vloerisolatie

    Heeft u vaak last van koude voeten, of voelt u wel eens toch langs uw voeten trekken als u op de bank zit? Dan heeft u waarschijnlijk nog geen vloerisolatie. Veel warmte verlaat de woning via de vloer, terwijl de koude lucht laag blijft hangen. Vloerisolatie wordt bij voorkeur onder uw vloer, vanaf de kruipruimte aangebracht. Indien uw kruipruimte niet hoog genoeg is, dan kan vloerisolatie ook op uw vloer worden geplaatst, waarna uw vloerbedekking of houten planken zorgvuldig terug worden geplaatst. De vloer zal een aangename temperatuur hebben, waarmee koude voeten voorkomen wordt. Heeft u naast een koude vloer ook last van optrekkend vocht? Dan is een combinatie met bodemisolatie waarschijnlijk een goede oplossing.

    Subsidieaanvraag isolatie Bergen op Zoom

    Het isoleren van uw woning is een milieubewust initiatief. Om deze reden wordt er gestimuleerd om uw woning in Bergen op Zoom te voorzien van isolatie. Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden om isolatie aantrekkelijk te maken. Te beginnen met de btw-verlaging, wat een aanzienlijk verscheel maakt in de aanschafprijs. Daarnaast geldt voor huurwoningen een landelijk subsidie. De andere mogelijkheden verschillen per gemeente. Wij raden u daarom aan op contact op te nemen met gemeente Bergen op Zoom om te vragen op welke subsidie u recht heeft.

    Neem contact met ons op

    Bent u benieuwd wat het isolatiebedrijf uit Bergen op Zoom voor u kan betekenen? De bedrijven uit ons netwerk bieden u deskundig vakwerk. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en snel gedaan. Nadat u een formulier heeft ingevuld, ontvangt u verschillende offertes van isolatiebedrijven in de regio Bergen op Zoom.

    isolatie-huisje

    U bent op de pagina van Bergen op Zoom, wij zijn ook actief in Bergeijk en Berkel-Enschot en Best.