Stap 1 van 2

Header-locatie

Isolatie voor uw woning? Isolatiecenter uit Beuningen helpt u verder

Lopen de rillingen u over het lijf door die winterse temperaturen die via verschillende wegen uw huis binnensluipen? Bent u toe aan meer warmte en comfort? En woont u in de regio van Beuningen? Dan bent u aan het juiste adres. De vakmannen van Isolatiecenter staan voor u klaar en zorgen dat uw woning goede isolatie krijgt. Er zijn vele opties voor isolatie, van dakisolatie tot vloerisolatie en van spouwisolatie tot bodemisolatie. Isolatiecenter biedt u iedere vorm van isolatie en daarbij een betrouwbare service in Beuningen.
Isolatiecenter biedt u vele isolatiemogelijkheden:

 • Bodemisolatie
 • Gevelisolatie
 • Dakisolatie
 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Wij helpen u graag met een advies op maat. Onze vakman uit Beuningen kijkt welke isolatie het beste past bij de leeftijd en mogelijkheden van uw huis.

Voordelen van isolatie

Isolatie biedt vele voordelen. Het isolatiemateriaal zorgt voor een goede scheiding tussen temperaturen van buiten- en binnenshuis. Isolatie biedt meer wooncomfort, energiebesparing en is een milieubewuste keuze. In de wintermaanden zal de kou uw huis niet binnen dringen, waardoor u minder hoeft te stoken. En minder stoken betekent een lagere energierekening en minder uitstoot. U bespaart dus op uw eigen portemonnee en op het milieu. Hoeveel de kosten zullen dalen is afhankelijk van uw woning, uw gezinssituatie en de regelmaat waarop u de verwarming aan zet. Ook zal de waarde van uw huis stijgen, omdat u voldoet aan de laatste eisen van de woningmarkt. Tot slot zal uw woning droger en warmer aanvoelen, wat bijdraagt aan uw gezondheid. U kan genieten van de vele voordelen die Isolatiecenter uit Beuningen u biedt.

De vakman uit Beuningen

Isolatiecenter is een netwerk van professionele isolatiebedrijven uit Beuningen. De vakmannen gaan deskundig te werk en laten u genieten van de vele voordelen van isolatie. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een offerte aanvragen. Wij voorzien u graag van advies op maat, gekoppeld aan uw wensen en de eigenschappen van uw woning.

 • Groot netwerk aan vakmannen uit Beuningen
 • Betrouwbare professionals voor ieder uw isolatie
 • Een monteur voor ieder type isolatie
 • Persoonlijk advies in Beuningen
 • Vrijblijvende offerteaanvraag

Bodemisolatie

Heeft u een vochtige kruipruimte? Dat kan veel ongemakken met zich meebrengen, zoals optrekkend vocht, een koude, vochtige vloer, een muffe lucht en schimmel in de kruipruimte. Bodemisolatie is de oplossing. Het isolatiemateriaal wordt aangebracht in de kruipruimte van uw woning. Hierdoor slaat verdampend vocht in de kruipruimte tegen het isolatiemateriaal, waardoor het niet meer tot uw vloer komt. De staat van uw vloer wordt hierdoor langer behouden. Onze vakman uit Beuningen blaast de isolatieschelpen of isolatieparels zorgvuldig en gelijkmatig over uw kruipruimte of keldervloer. Het is daarnaast ook mogelijk om vloerisolatie in te zetten voor warmere voeten. Dit kan eenvoudig gelijktijdig worden aangebracht.

Gevelisolatie

Het isoleren van de buitenmuren zorgt ervoor dat de temperaturen van buiten niet uw huis binnendringen. De kou in de wintermaanden en de warmte in de zomer blijven buitenshuis. Een groot voordeel is dat u in de winter minder hoeft te stoken om het comfortabel te hebben in huis. Het isoleren van de gevel kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van de woning volbracht worden. Niet iedere woning is geschikt voor gevelisolatie aan de buitenzijde, vanwege het behoud van stadsaanzicht. Hierover kunt het best contact opnemen met de gemeente Beuningen.

Dakisolatie

Mensen onderschatten vaak hoeveel warmte hun woning verlaat via het dak. Hierdoor zijn de stookkosten onnodig hoog. Dankzij een goede isolatie blijft de warmte binnenshuis, waardoor u minder energie verbruikt. Dakisolatie biedt vele mogelijkheden voor uw woning in Beuningen. Het isoleren kan bij zowel een schuin als een plat dak. En het isolatiemateriaal kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van het dag aangebracht worden. De buitenzijde heeft als voordeel dat het vocht buitenshuis blijft, waardoor de staat van de dakconstructie langer behouden wordt en u maximaal rendement haalt uit de isolatie.

Spouwmuurisolatie

Bij spouwmuurisolatie wordt de ruimte tussen uw binnen- en buitenmuur voorzien van isolatiemateriaal. Via kleine gaten in de voegen wordt het materiaal in de tussenruimte aangebracht. Hierbij gaan wij deskundig te werk, waarbij de huidige staat van uw muur behouden blijft. Onze vakman uit Beuningen kan nieuw materiaal plaatsen of uw huidige isolatiemateriaal herstellen. Het isoleren van de spouw heeft ook een geluiddempend effect. U ervaart weinig overlast van de werkzaamheden en geniet snel van een comfortabel warme woning.

Vloerisolatie

Een vloer met isolatie biedt veel wooncomfort. De kou kan niet langer via uw vloer de woning binnen dringen. De kou maakt plaats voor een droge en warme vloer. De vakman uit Beuningen plaatst het isolatiemateriaal boven of onder uw vloer. Een voorbeeld van vloerisolatie is een dekvloer of ondervloer in de woning, maar er kan bijvoorbeeld ook purschuim of isolatieplaten onder uw vloer worden aangebracht. U merkt het verschil meteen.

Subsidiemogelijkheden Beuningen

Het isoleren van woningen wordt steeds populairder en wordt op vele manieren aangeboden. Het zorgt ervoor dat er minder energie verbruikt hoeft te worden, wat goed is voor het milieu. Dit is ook de reden waarom het isoleren van woningen gestimuleerd wordt. De verlaging van de btw voor arbeidskosten zorgt dat de kosten voor de aanschaf zullen dalen. En voor een huurwoning geldt een landelijke subsidie voor de isolatie van uw huis. Andere subsidiemogelijkheden verschillen per gemeente. Voor meer informatie hierover kunt u het best contact opnemen met de gemeente van Beuningen. Wij helpen u er graag bij.

Offerte aanvraag

Wanneer u al weet voor welk type isolatie u gaat, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Maar ook wanneer u er nog niet helemaal uit bent helpen wij u graag verder. Door contact met ons op te nemen, kunnen wij u voorzien van een deskundig advies. Hierbij zullen uw wensen en budget meegenomen worden. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. U kunt op uw gemak de offertes met elkaar vergelijken op bijvoorbeeld prijs en kwaliteit. Neem dus gerust contact met ons op.

isolatie-huisje

U bent op de pagina van Beuningen, wij zijn ook actief in Culemborg en Didam en Dieren.