Stap 1 van 2

Header-locatie

Isolatiecenter; de vakmannen uit Zaltbommel

Bent u op zoek naar een professionele vakman voor de isolatie van uw woning in Zaltbommel? Dat zit u bij Isolatiecenter goed. Ons team van specialisten zijn de beste van de regio Zaltbommel. Wij laten u genieten van de vele voordelen van isolatie. Er zijn vele opties voor isolatie; van dakisolatie tot vloerisolatie en van spouwmuurisolatie tot gevelisolatie. Vertel ons uw wensen, zoals minder tocht of energie besparen, en onze vakmannen uit Zaltbommel voorzien u graag van een passend advies.
Isolatiecenter biedt uw woning in Zaltbommel de volgende isolatiemogelijkheden:

 • Bodemisolatie
 • Gevelisolatie
 • Dakisolatie
 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie

Isolatiecenter; de vakmannen uit Zaltbommel

Bent u op zoek naar een professionele vakman voor de isolatie van uw woning in Zaltbommel? Dat zit u bij Isolatiecenter goed. Ons team van specialisten zijn de beste van de regio Zaltbommel. Wij laten u genieten van de vele voordelen van isolatie. Er zijn vele opties voor isolatie; van dakisolatie tot vloerisolatie en van spouwmuurisolatie tot gevelisolatie. Vertel ons uw wensen, zoals minder tocht of energie besparen, en onze vakmannen uit Zaltbommel voorzien u graag van een passend advies.
Isolatiecenter biedt uw woning in Zaltbommel de volgende isolatiemogelijkheden:

 • Bodemisolatie
 • Gevelisolatie
 • Dakisolatie
 • Spouwmuurisolatie
 • Vloerisolatie
 • Voordelen isolatie

  Isolatie van uw woning in Zaltbommel biedt vele voordelen, zoals:
  Lagere energierekening
  Goede isolatie in uw woning zorgt dat de warmte in de woning blijft hangen. U hoeft minder te stoken om het aangenaam te hebben. En minder stoken betekent een lagere energierekening. Hoeveel u bespaart, is afhankelijk van uw type woning en uw huidige energieverbruik.
  Meer wooncomfort
  Dankzij isolatie hebben weersinvloeden van buitenaf geen invloed op de temperatuur in uw woning. Dit betekent dat de kou buiten blijft in de wintermaanden, terwijl de woning niet zo warm wordt in de zomer. Hierdoor behoudt u een aangename temperatuur in uw woning in Zaltbommel.
  Milieubewust
  Dat u minder hoeft te stoken om het warm te hebben in huis is niet alleen goed voor uw portemonnee. Dit heeft ook een positief effect op het milieu. De besparing op het energieverbruik levert minder CO2-uitstoot op.
  Stijging van woningwaarde
  Een goed geïsoleerde woning die voldoet aan de laatste eisen krijgt een beter energielabel. Dit betekent dat uw woning voordelen heeft die wellicht andere woningen in Zaltbommel niet hebben, wat leidt tot een hogere woningwaarde.

  Isolatie in Zaltbommel

  Isolatiecenter is een landelijk netwerk van deskundig isolatiebedrijven, onder andere gevestigd in Zaltbommel en in de omgeving van Zaltbommel. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. U ontvangt offertes van verschillende isolatiebedrijven, die u op uw gemak met elkaar kan vergelijken. De isolatiebedrijven uit ons netwerk zijn geselecteerd op deskundigheid, om goede kwaliteit te waarborgen. De vakmannen uit Zaltbommel staan voor:

  • Kwaliteit montage en materiaal
  • Professionaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Vrijblijvende offerteaanvraag

  Bodemisolatie

  Isolatie van de bodem wordt ook vaak kruipruimte- of kelderisolatie genoemd. Bij bodemisolatie wordt de ruimte onder uw woningen voorzien van isolatiemateriaal. De kruipruimte wordt gevuld met isolatieschelpen of isolatiebollen. Dit dient niet zozeer als warmte-isolatie, maar vooral als middel om vochtproblemen te voorkomen. Twee op de vijf oudere woningen hebben regelmatig vocht in de kruipruimte staan. Dit kan leiden tot optrekkend vocht, een muffe lucht en schimmel. Bodemisolatie vangt bij verdamping vochtdruppels op, zodat deze niet meer in de muren of vloer door kunnen dringen. Dat leidt tot een oplossing van vochtproblemen en een droge vloer waar iets minder kou door trekt.

  Gevelisolatie

  Isolatie van de gevel kan zowel aan de binnen- als buitenzijde. Het materiaal wordt tegen de muur aan bevestigt om tochtpunten tegen te gaan. Het is bij gevelisolatie wel goed om te kijken of u hiervoor toestemming heeft van de gemeente Zaltbommel. Bij een aantal woningen in het isoleren van de buitenzijde niet toegestaan in verband met het behoud van stadsaanzicht. Gevelisolatie is een goed alternatief wanneer uw woning niet voorzien is van een spouwmuur.

Isolatie plat en schuin dak

Warme lucht is lichter dan koude lucht, waardoor de warme lucht stijgt. Zonder dakisolatie zal er veel warmte via het dak verloren gaan. Er wordt vaak onderschat hoeveel warmte dit is. Door isolatiemateriaal aan te brengen blijft de warmte in uw huis hangen, waardoor u minder hoeft te stoken om het warm te houden. Isolatie is zowel mogelijk bij een plat als een schuin dak, waarbij het materiaal aan de binnen- of buitenzijde aangebracht kan worden. Het voordeel van isolatie aan de buitenzijde is dat de dakconstructie beschermd wordt tegen vocht. Het vocht tast hierdoor het dak minder aan en verkleint de kans op schimmelvorming.

Spouwmuurisolatie

Bij spouwmuren gaat het om de ruimte tussen de binnen- en buitenruimte. De ruimte kan met verschillende soorten isolatiemateriaal, zoals glaswol of purschuim, worden opgevuld. Spouwisolatie is geschikt voor woningen uit de bouwperiode 1930 tot 1983. Nieuwbouwwoningen uit Zaltbommel zijn vaak al voorzien volgens de nieuwste eisen en oudere woningen zijn vaak niet voorzien van een spouwmuur. Tijdens de werkzaamheden worden kleine gaten in de voegen gemaakt, om het materiaal in de spouwmuur aan te brengen. Hierbij gaan wij deskundig te werk om de huidige staat van de muur te behouden. Vaak is het isoleren binnen een dag geregeld, afhankelijk van de oppervlakte van uw woning. Ook is het mogelijk dat het huidige isolatiemateriaal hersteld wordt. Onze vakman zal in Zaltbommel langs komen om via een camera in uw spouw kijken om kijken naar de huidige staat en op basis daarvan advies uitbrengen voor de werkzaamheden.

Vloerisolatie

Heeft u vaak last van koude voeten, of voelt u wel eens toch langs uw voeten trekken als u op de bank zit? Dan heeft u waarschijnlijk nog geen vloerisolatie. Veel warmte verlaat de woning via de vloer, terwijl de koude lucht laag blijft hangen. Vloerisolatie wordt bij voorkeur onder uw vloer, vanaf de kruipruimte aangebracht. Indien uw kruipruimte niet hoog genoeg is, dan kan vloerisolatie ook op uw vloer worden geplaatst, waarna uw vloerbedekking of houten planken zorgvuldig terug worden geplaatst. De vloer zal een aangename temperatuur hebben, waarmee koude voeten voorkomen wordt. Heeft u naast een koude vloer ook last van optrekkend vocht? Dan is een combinatie met bodemisolatie waarschijnlijk een goede oplossing.

Subsidieaanvraag isolatie Zaltbommel

Het isoleren van uw woning is een milieubewust initiatief. Om deze reden wordt er gestimuleerd om uw woning in Zaltbommel te voorzien van isolatie. Er zijn verschillende subsidiemogelijkheden om isolatie aantrekkelijk te maken. Te beginnen met de btw-verlaging, wat een aanzienlijk verscheel maakt in de aanschafprijs. Daarnaast geldt voor huurwoningen een landelijk subsidie. De andere mogelijkheden verschillen per gemeente. Wij raden u daarom aan op contact op te nemen met gemeente Zaltbommel om te vragen op welke subsidie u recht heeft.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat het isolatiebedrijf uit Zaltbommel voor u kan betekenen? De bedrijven uit ons netwerk bieden u deskundig vakwerk. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend en snel gedaan. Nadat u een formulier heeft ingevuld, ontvangt u verschillende offertes van isolatiebedrijven in de regio Zaltbommel.

isolatie-huisje

U bent op de pagina van Zaltbommel, wij zijn ook actief in Zetten en Zevenaar en Zutphen.