Stap 1 van 2

Header-locatie

Isolatiecenter Lisse: deskundige isolatie van uw woning

Bent u klaar met dat koukleumen in huis? Het isolatiebedrijf uit Lisse zorgt dat uw woning voorzien wordt van extra wooncomfort. Goede isolatie zorgt ervoor dat u er in de winter lekker warm bij zit. Koude lucht en vocht krijgen niet meer de kans om via uw muren, vloer of dak het huis binnen te dringen. Naast extra wooncomfort heeft een goede isolatie nog vele andere voordelen. Zo hoeft u minder energie te stoken om het lekker warm te hebben in huis. Minder stoken betekent een lagere energierekening, waardoor u de investering in isolatie snel weer terug verdient. Onze isolatiemonteur uit Lisse laat u genieten van alle gemakken en comfort die goede isolatie u biedt.

Onze monteur uit Lisse

Via Isolatiecenter vindt u gemakkelijk een monteur uit de regio Lisse. Isolatiecenter is een netwerk van isolatiebedrijven die gespecialiseerd zijn in het isoleren van woningen. De bedrijven zijn geselecteerd om hun kwaliteit en zijn echte vakmannen. Isolatiecenter uit Lisse staat voor:

  • Groot netwerk aan vakmannen uit Lisse
  • Betrouwbare professionals voor ieder uw isolatie
  • Een monteur voor ieder type isolatie
  • Persoonlijk advies voor uw woning in Lisse
  • Vrijblijvende offerteaanvraag

Waarom isolatie?

Waarom zou u uw woning in Lisse laten isoleren? Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de weersinvloeden van buitenaf niet uw huis binnentreden. Tijdens de wintermaanden in Lisse ervaart u geen kou en vocht meer binnenshuis en in een warme zomer blijft de hitte ook buitenshuis. Omdat in de wintermaanden de warmte in huis blijft hangen, hoeft u minder te stoken om het aangenaam te hebben. Minder stoken betekent een lagere energierekening. Hoeveel uw kosten zullen dalen is afhankelijk van uw huidige stookgedrag. Dat u minder stookt is ook bevorderlijk voor het milieu omdat u zorgt voor minder uitstoot. Daarom bieden gemeentes vaak ook subsidies aan wanneer u uw woning laat isoleren. Het vocht en de kou blijven buiten de duur, waardoor deze weersinvloeden ook niet in het materiaal van uw woning kunnen kruipen. Denk bijvoorbeeld aan uw vloer of dakconstructie. Vocht kan schimmel en rotting veroorzaken, wat slecht is voor uw gezondheid en voor het behoud van uw woning in Lisse. Met goede isolatie heeft u daar geen last van. Isolatiecenter biedt u vele voordelen en extra wooncomfort. Geniet ervan!

Subsidie aanvragen in Lisse

Het duurzaam maken van woningen in Lisse is een goed initiatief om iets te doen tegen klimaatverandering. Dit is ook de reden dat er subsidies worden aangeboden wanneer u kiest voor isolatie van uw woning. Om te beginnen is er een btw-verlaging die er voor zorgt dat de arbeidskosten minder hoog zullen oplopen. Daarnaast geldt voor huurwoningen dat er subsidie aangevraagd kan worden voor isolatie. Andere mogelijkheden voor subsidie van isolatie verschilt per gemeente. Wij adviseren dan ook dat u vooraf contact op neemt met de gemeente Lisse voor meer informatie.

Klanttevredenheid staat centraal

De klant staat voorop. Dat is waar het bij ons om draait. Uw wensen, voorkeuren en budget worden meegenomen bij het geven van een advies. Het advies is gebaseerd op de eigenschappen van uw woning. Onze vakmensen uit Lisse werken met de beste materialen en producten. Voordat uw woning geïsoleerd wordt zal ons isolatiebedrijf uit Lisse u voorzien van alle informatie. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Wij nemen u het werk uit handen.

Voordeligste offertes Lisse

Via Isolatiecenter vindt u de voordeligste offertes van isolatiebedrijven uit Lisse. U kunt op uw gemak de verschillende offertes met elkaar vergelijken. Het aanvragen is geheel vrijblijvend. Kies de vakman waar u het beste aansluit bij uw wensen. Ook voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met de vakmannen uit Lisse. Laat het werk over aan het isolatiebedrijf, u kunt gaan genieten van de vele voordelen van de isolatie.

Mogelijkheden voor isolatie

Bodemisolatie. Het isoleren van de bodem voorkomt dat kou en vocht via de vloer uw huis binnen dringt. Dit lost problemen zoals opkruipend vocht, een muffe lucht en schimmel in de kruipruimte op. Onze vakman uit Lisse monteert deskundig het isolatiemateriaal in de kruipruimte onder uw woning. Dit isolatiemateriaal zorgt er voor dat het vocht bij verdamping niet tot de vloer van uw woning komt, zodat uw vloer minder koud en nat wordt. Het materiaal is daardoor ook een beschermlaag voor de vloer.
Gevelisolatie. Isolatie in de gevel kan zowel aan de binnen- als buitenzijde van de gevel aanbracht worden en is een ideale methode als spouwisolatie niet mogelijk is. Niet bij iedere woning is gevelisolatie toegestaan vanwege onder andere het behoud van het stadsaanzicht. Neem contact op met de gemeente van Lisse, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn.
Dakisolatie. Er wordt vaak onderschat hoeveel warmte er via het dak verloren gaat. Dat betekent dat u onnodig veel kan stoken voor de zolder of zelf voor de buitenlucht. Warme lucht stijgt op en kan gemakkelijk via een dak naar buiten ontsnappen. Bij goede isolatie is dit niet langer mogelijk. Het isolatiemateriaal houdt de warmte binnen en de koude lucht buiten. Ook beschermt isolatiemateriaal de dakconstructie. Dakisolatie is mogelijk op zowel schuine als platte daken. Mocht u geen leefruimte op zolder hebben, dan kunt er ook voor kiezen om de vloer van de zolder te isoleren, zodat de warmte op een verdieping daaronder blijft hangen.
Spouwmuurisolatie. Het isoleren van uw spouwmuren zorgt er oor dat er geen warmte of kou kan ontsnappen via de muren. Onze vakman uit Lisse plaatst zorgvuldig isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenmuur. De isolatie zorgt voor meer wooncomfort en dient ook als geluidsdemping van binnen naar buiten en andersom.
Vloerisolatie. Deze variant van isoleren sluit aan op bodemisolatie. Alleen wordt bij vloerisolatie niet het vochtprobleem aangepakt, maar zorgt dit voor comfortabele isolatie. Hiermee voorkomt u dat warmte uw woning via de vloer verlaat en ervaart u snel warmere voeten. Wanneer u geen kruipruimte heeft, is het ook mogelijk om uw vloer van bovenaf te isoleren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

isolatie-huisje

U bent op de pagina van Lisse, wij zijn ook actief in Maassluis en Middelharnis en Moerkapelle.